Pregled Finpari platforme

Brokerska kompanija Finpari posluje na tržištu još od 2012 godine. Ovaj broker je registrovan na Kipru i ima CySec sertifikat koji je potvrda pouzdanosti. Ova kompanija je regulisana lokalnim zakonima.

Vrste binarnih opcija

Osim uobičajenih vrsta opcija, Finpari nudi ljestvične ugovore. Dobit trgovca se određuje brojem bodova postignutih cenom.

Ponuda može da se povećava i nekoliko puta sa „one touch“ opcijom.

Tokom transakcije možete da udvostručite količinu ili obrnuto (da otvorite slične transakcije u suprotnom smeru) ili zatvorite opciju ranije, bez čekanja njenog isteka.

Osnovna sredstva

Ovaj broker vam omogućava da koristite različite valute, akcije, robe i indekse. Trgovac ima priliku da trguje valutnim parovima tj. da izabere različite kategorije sredstava.

Ulog na račun

Ova platforma vam omogućava da uložite sredstva kreditnom karticom, velikim brojem elektronskih sistema plaćanja uključujući WebMoney. Finpari prihvata i Bitcoins, također.

Povlačenje

Povlačenje se vrši na isti račun koji se koristi i za dopunjavanje trgovačkog računa. Ova platforma dozvoljava povlačenje novca u roku od sat vremena za sve registrovane trgovce, bez izuzetka i bez obzira na tip računa.

Kopiranje transakcija vodećih trgovaca

Trgovci novajlije, osim što mogu da koriste demo račun za učenje trgovanja, mogu i da kopiraju trgovanje profesionalnih trgovaca. To pomaže kod ostvarivanja dobiti i ako nemate neke posebne veštine.

Vrste računa i bonusi

Ovaj sistem nudi tri vrste računa: bronzani, srebrni i zlatni. Bronzani račun može da se otvori ulaganjem 250$ (minimalni iznos), srebrni – 1000$ i zlatni – 3000$. U zavisnosti od vrste računa, iznos bonusa će biti 20%, 50% i 100%. Srebrni i Zlatni računi nude mogućnost tri win-win ponude. Ako prilikom ovih transakcija trgovac izgubi novac, broker će mu ga nadoknaditi u potpunosti te pružiti i bonus sredstva.

Mobilno trgovanje

Finpari nudi i mogućnost trgovanja pomoću raznih mobilnih uređaja, uključujući Apple i Android, koje podržava punopravna mobilna platforma. To omogućava trgovanje u bilo kojem vremenu i od bilo kuda.

Obuka

Osim video časova za trgovanje opcijama i besplatne knjige koju možete pročitati na sajtu, ovaj broker nudi i priliku da prisustvujete onlajn vebinarima koje drže uspešni trgovci. Obuka je dostupna korisnicima registrovanim na sistem dok vebinari zahtevaju balans na računu od 1000$.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *