Kompletni pregled No1options brokera

Dobrom proizvodu nije potrebno oglašavanje, opisuje ga sam njegov kvalitet a broker binarnih opcija No1options to i dokazuje. Ovaj broker postoji već 2 godine ali je pokazao značajan rast među trgovcima. Nikakva reklama ni recenzije ne privlače trgovce više od dobrog trgovinskog okruženja, pogodne trgovačke platforme i, što je najvažnije, stava prema klijentima. Nakon što trgovci vide te karakteristike, njihovo prisustvo na platformi je najbolja reklama za brokera, a No1options je to i video.

No1options platforma za trgovanje je poboljšala svoju finkcionalnost. Omogućava vam da, osim promene rasporeda vremenskih intervala u zavisnosti od isteka opcionog perioda, koristite i tehničke indikatore. To su signali tehničkih indikatora koji se baziraju na direktnim trenutnim podacima o rasporedu cena što značajno povećava tačnost samih signala a, samim tim i efikasnost trgovanja. Osim toga, moguće je instalirati Stop Loss i Take Profit za FX / CFD opcije sa kojima možete izbeći gubitak i zagarantovati sebi dobit.

Platni promet

No1options sistem ne uzima naknadu za povlačenje. Naknade se plaćaju samo u sistemu u kojem sistem uzima novac od trgovca. Minimalni iznos povlačenja, također, nije ograničen. Procedura povlačenja je smanjena na 3 dana. Obzirom da je No1options regulisan od strane FSA, poznatog po svojim strogim zahtevima kod finansijskih transakcija, sa prvim povlačenjem trgovac mora da prođe verifikovanje (potvrđivanje) informacija navedenih na računu i podataka iz pasoša. Za transfer sredstava možete koristiti karticu ili bankovni račun. Obzirom da su ovo najčešći i najjeftiniji načini, ovaj broker ne nudi druge sisteme plaćanja.

Alati za trgovanje

No1options broker ima oko 70 instrumenata za trgovanje, među kojima su valutni parovi, zalihe, indeksi i roba. Ovi alati se ne biraju nasumično. Broker nudi najpredvidivije, najčešće valutne parove i to zbog pogodnosti trgovaca. Objavljuju prognoze i signale za predstavljene valute. Među akcijama, predstavljene su samo najstabilnije i one koje imaju najveći potencijal za rast. Ova grupa uključuje samo akcije kompanija čije informacije o akcijama su dostupne na internetu. Indeksi berze su najvažniji indeksi berze. Među robama su proizvodi koji imaju snažnu vezu sa valutama. Pomažu trgovcima da koriste tu vezu i povećaju svoju dobit.

Sigurnost

Sa pravne tačke gledišta, trgovci ove kompanije su zaštićeni strogim FSA propisima koje nameću finansijske kompanije registrovane u Londonu. Tehnički aspekt svih finansijskih i komercijalnih transakcija je zaštićen od strane SSL. Svi ulozi No1options brokerskog sistema su osigurani od strane Geotrust-a.

Podrška

No1options broker je osnovala grupa uspešnih bivših trgovaca koji su upoznati sa čestim problemom podrške a ovaj broker zna koliko je teško doći do menadžera podrške a zatim čekati na odgovor koji je često potpuno beskoristan. Zato se uslugama podrške daje posebna pažnja. Radi non-stop a njeni službenici daju tačne odgovore na vaša pitanja.

Prednosti No1options brokera:

  • Kontroliše ga autoritativno telo
  • Inovativna platforma za trgovanje
  • Pažljivo dizajniran set alata za trgovanje
  • Visok koeficijent opcija

Zaključak

No1options je mladi broker koji se aktivno razvija i stalno dobija udeo na tržištu. To što je No1options osnovan od strane bivših trgovaca daje vam priliku da razmislite o novom, kvalitetnom nivou usluga. Testiran na ličnom iskustvu, broker No1options zaista pruža mogućnost da, osim što trgujete, i zaradite novac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *