Olymp Trade – pregled i recenzije

Broker Olymp Trade je započeo svoju priču u septembru 2014 godine. To znači da je veoma mlad broker binarnih opcija. Istovremeno, svaki trgovac ima priliku da dobije podršku i odgovore na sva pitanja na ruskom jeziku.

Trenutno ovaj broker nema licencu. Trgovci moraju da veruju u njegov ugled. Ovaj broker je registrovan na istoj adresi kao i IQ Option (oba brokera su registrovana na Kipru u istoj zgradi).

Karakteristike trgovanja binarnim opcijama

Posebnost ovog brokera je u tome što nudi platformu sa samo jednom vrstom binarnih opcija, tzv. Call-Put. Ne nudi druge vrste ugovora kao što su One Touch. Što se tiče vremena isteka opcija, maksimalno trajanje je jedan sat a minimalno – jedan minut. To znači da nudi dobru priliku onima koji igraju u manjem obimu ali oni koji žele da koriste fundamentalnu analizu očigledno nemaju šanse da to rade sa Olymp-om.

Vrste osnovnih sredstava

Ovaj operater ima nekoliko osnovnih sredstava (10 vrsta), dok drugi brokeri nude i mnogo više. Dostupna sredstva su valute, uključujući evro, rubalj i dolar-rubalj. Također, postoje neke vrste robe kao što su zlato, srebro i nafta.

Ono što je interesantno i vezano za Olymp Trade jestu njegova nepredvidiva sredstva čija cena se nepredvidivo menja ali u isto vreme se može trgovati i vikendima. Da ponovimo, korišćenje sredstava je zanimljivije početnicima nego ozbiljnim trgovcima.

Dopunjavanje računa i povlačenje

Minimalni balans na računu je 350 rubalja a maksimalna vrednost opcije je samo 30 rubalja. Ako odlučite da izvršite dopunjavanje u dolarima, iznos će biti malo veći – 10 $ i $ za minimalnu opkladu. Ovi brojevi su veoma niski. Ova komapnija ne uzima proviziju za povlačenje sredstava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *