Šta očekivati od signala za trgovanje?

Možete koristiti informacije od drugih mreža. Signali za trgovanje mogu da budu plaćeni ili besplatni. Njihova cena nije pravi pokazatelj njihovog kvaliteta. Prilikom odabira najboljeg signala, pažljivo izaberite izbor , detaljno testirajte pouzdanost podataka u praksi.

Jasno je da nema smisla uzimati signale za sredstva kojim nećete trgovati. Ako još niste odlučili koja sredstva izabrati i ako nemate dovoljno znanja o njihovoj prirodi, prednost dajte najjednostavnijima – evro, zlato, nafta, valute i roba. Akcije i indekse je teže prognozirati. Oni se mogu ostaviti za posle. Iskusni stručnjaci preporučuju da počnete samo sa jednim ili nekoliko sličnih sredstava kako bi postepeno naučili njihove specifičnosti. Također, to će vam omogućiti da na kraju pređete u potpuno samostalan rad na tržištu opcijama.

Svakako, obratite pažnju na druge karakteristike signala unutar istog ažuriranja. Izaberite one koji odgovaraju vašem stilu trgovanja. Obratite pažnju na količinu informacija, učestalost ažuriranja, odgađanje prognoziranja. Ako poslujete sa dnevnim opcijama, signali o promeni ponuda u nekoliko sati biće vam beskorisni. Porast i pad cena može da se ponovi nekoliko puta u sat vremena. Zato pažljivo izaberite najbolji signal.

Naprimer, ako kupite satne opcije nekoliko puta na dan, ažuriranje signala sledećeg dana biće potpuno nevažno. Proučite sve informacije detaljno i pobrinite se da ništa ne propustite. Samo samostalni, pažljivi odabir signala će vam pružiti alate koji će biti dobra osnova za uspešno i profitabilno trgovanje binarnim opcijama.

Kako proveriti signale?

To možete da uradite sa opcijama male vrednosti ili, još bolje, možete koristiti demo račun sa demo novcem kako ne biste riskirali svoje finansije. Za ispitivanje pravih razmera, iznos demo računa mora da bude jednak ulogu sa kojim ste planirali da započnete pravo trgovanje. Tako ćete izbeći gubitak pravih sredstava i shvatićete šta su to kvalitetne informacije. Shvatićete da li treba ili ne treba verovati signalu. Još jedna prednost je iskustvo u upravljanju ulogom. Svaki trgovac definiše najbolju šemu učestalosti, trajanja i cenu kupljene opcije.

Lako je shvatiti da li se treba osloniti na dobijene preporuke. Iskoristite ih da kupite opcije i pratite rezultate. Za pravilno testiranje, važno je strogo pratiti uputstva o korišćenju signala. Sa pravilnom primenom, tri ili više od pet prognoza se mora ostvariti. Napravite nekoliko transakcija i vidite koliko njih je bilo profitabilno.

Čak i ako je učinak signala upadljiv i osvojite sve transakcije u nizu, ne žurite sa prebacivanjem na pravi ulog ili prijavu na redovno dobijanje signala. Pobrinite se da je kvalitet prognoza stabilan. Da biste to uradili, sačekajte neko vreme i ponovite test signala sutradan. Ako je test ponovo uspešan, možete početi pravo trgovanje. Sa dokazanim i pouzdanim izvorima signala i vašim osnovnim iskustvom, možete početi da trgujete binarnim opcijama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *